Training

Training

We zetten communicatie- en leiderschapsvaardigheden centraal: niet alleen weten, maar ook demonstreren wanneer je wat op welke manier doet en waarom.
Kortom, het inoefenen van bewust handelen, een houding essentieel voor efficiënt gedrag.

We maken daarvoor gebruik van ervaringsgericht leren in o.a. een gesimuleerde werkomgeving. Door te laten ervaren wat werkt en wat niet werkt, wekken we de motivatie / goesting om te leren.  De trainingen zijn steeds praktijkgericht. We zorgen daarbij voor een ongedwongen experimenteerruimte en voortdurende feedback.
Het blijft een uitdaging om ervoor te zorgen dat uw medewerkers daadwerkelijk gaan toepassen wat ze geleerd hebben. Dat vraagt een grote dosis betrokkenheid van alle partijen: die van ons, die van uw medewerkers en van de verschillende functiehouders binnen uw organisatie. Een traject is pas succesvol wanneer we met z’n allen geleerd hebben.

Wij bieden trainingen op maat en vraag van bedrijven. Elke trainingsaanvraag wordt dan ook grondig geanalyseerd en besproken, zodat we een programma kunnen aanbieden dat past bij de noden van de klant. Tevens bieden wij enkele trainingen aan in een open aanbod.

De trainingen van GLOBIS CONSULTING zijn erkend in het kader van de KMO-portefeuille (BEA).