Project omschrijving

Getuigenissen

Danny Heylen – brigadier elektrolyse

“In het voorjaar van 2013 volgde ik de opleiding ‘Communiceren & leidinggeven’. Om te beginnen kan ik zeggen dat deze opleiding mij enorm veranderd heeft voor mijn verdere loopbaan als brigadier.
De opleiding was perfect ingedeeld: in elke sessie kwam iedereen aan bod. Oefeningen werden af en toe afgewisseld met wat achtergrond en waren en een goede leerschool voor het echte werk op het bedrijf. En als eindwerk op de laatste sessie mocht iedereen zijn kunnen laten zien wat hij op de afgelopen opleiding heeft geleerd aan de hand van een project op zijn bedrijf.
Door deze opleiding ben ik sterker geworden en is communiceren en leidinggeven gemakkelijker geworden.

Nadien kregen we (de brigadiers van de elektrolyse) individuele coaching op het bedrijf zelf. Ook deze sessies waren zeer interessant om alles nog eens te overlopen en specifieke situaties in te oefenen met de collega’s die onder me staan in de ploeg.

Alles wat ik heb opgestoken, zowel tijdens de training als tijdens de individuele coaching, kan ik dagelijks toepassen op de werkvloer. Voordien had ik het soms moeilijk in bepaalde situaties, nu weet ik hoe ik ze kan aanpakken! Hierdoor kan ik zelfzekerder mijn taak als brigadier uitvoeren!

Tot slot wil ik mijn trainer/coach Mieke en de groep bedanken voor deze leerrijke opleiding die ik heb mogen volgen.”

Project Details

Klant Metallo Chimique
Periode
Type Training & Coaching
URL http://www.metallo.com