Project omschrijving

Getuigenissen

Danny Haesen – Productiemanager bij ArcelorMittal Tailored Blanks Gent

“Wij werken sinds 2006 samen met GLOBIS cvba. Dit heeft als voordeel dat iedere medewerker dezelfde opleiding heeft gekregen, waardoor dit ook leeft binnen onze organisatie.
De trainingen zijn zeer praktijkgericht en worden op een goede manier gegeven. De medewerkers van GLOBIS zijn zeer gedreven en geven elke cursist de nodige aandacht. De situaties die tijdens de opleiding aan bod komen, worden aan de hand van eenvoudige voorbeelden ingeoefend. Hierbij gaat de nodige aandacht naar de vertaling naar de werkvloer.
Tijdens de training word je geconfronteerd met je eigen werkpunten op het gebied van communiceren en leidinggeven. Hierdoor draagt deze opleiding bij tot het versterken van de competenties van onze medewerkers.”

Jimmy Smeets – Operations Manager bij ArcelorMittal Tailored Blanks Senica (Slovakije)

“Persoonlijk heb ik veel geleerd uit de opleiding bij GLOBIS. Het was natuurlijk de kunst op de opleidingsmethode te aanvaarden en te ondergaan. Dit was niet voor alle aanwezigen eenvoudig. Ik heb de opleidingsmethode ondergaan en leren omgaan met cultuurverschillen en moeilijke gesprekken op een positieve manier leren starten zodat het makkelijker te aanvaarden is door de tegenpartij.
Ik heb mezelf beter leren kennen gedurende de opleiding waardoor ik meer controle kreeg over mijn job. Mijn conclusie: een aanrader!”

Project Details

Klant
Arcelor Mittal
Periode
Type Training
URL www.arcelormittal.com