Project omschrijving

Getuigenissen

Ingrid Waghemans – HR Manager Guenther Bakeries Belgium BVBA

“Bij Guenther Bakeries Belgium was er hoge nood aan begeleiding en opleiding van onze managers omtrent onthaal van nieuwe medewerkers, het geven van werkinstructies en de feedback over de prestaties. We zijn bewust op zoek gegaan naar de juiste partner om mee in dit traject te stappen. Ben en Rommy van GLOBIS gaven ons een goed inzicht van wat we mochten verwachten en we kozen voor een opleiding op maat van onze onderneming.

Tijdens de opleiding werd er theorie aangereikt aan de deelnemers, echter op zo’n interactieve en praktische wijze dat het niet aanvoelde als ‘leren’. Het was eerder de dynamiek van een groep collega’s die gedurende drie dagen elkaar beter leerden kennen. Via praktische oefeningen en verrassende rollenspellen, rolde je doorheen de cursus zonder één blad van de cursus te moeten openslaan en zonder slides die geprojecteerd werden. Na de tweede lesdag zat het zo ‘ingebakken’ dat het grotendeels vanzelf ging. Op de derde dag zette Ben de kers op de taart en rondde het geheel op een zeer positieve wijze af. Eigenlijk hebben we een workshop én opleiding voor de prijs van één gehad: mentorship en teambuilding in één!

De open opleiding ‘Communiceren & leidinggeven’ werd nadien gevolgd door twee collega’s die op de in-house-opleiding verhinderd waren. Zij gaven dezelfde positieve feedback mee. Deze opleiding is een echte aanrader vanwege de aanpak en de dynamische stijl van de docent.”

Project Details

Klant Guenther Bakeries Belgium BVBA
Periode
Type Training
URL http://www.chg.com